Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че трябва да

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че трябва да
Коментари Харесай

Пеп призна, че ще се опита да въвлече Холанд в по-голяма степен в играта на Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че би трябвало да откри метод по какъв начин Ерлинг Холанд да бъде замесен в по-голяма степен в играта на първенците. Норвежецът докосна топката 19 пъти по време на дербито с Манчестър Юнайтед, а към този момент не се е разписвал в три следващи срещи. На фона на 27-те гола, които означи в първите 21 мача за Сити, това наподобява като спад на формата му.

Появиха се отзиви, че Сити играе по-разнообразно в офанзива, в случай че Холанд не е на терена. Гуардиола не е склонен с това, само че признава, че нападателят би трябвало да взе участие по-активно в играта.

„ В момента има подобен развой, тъй като когато тимовете са подредени в своите наказателни полета, е по-трудно. Но да, опитваме се да намерим метод да бъде замесен в по-голяма степен в играта. Срещу Юнайтед имаше задоволително докосвания, само че е правилно, че когато преглеждаме обособените зони, би трябвало да обърнем внимание и на него. Ще го създадем “, съобщи Гуардиола.

Испанецът добави, че не счита, че непостоянството в представянето на първенците се дължи на смяната на метода на игра след идването на Холанд.

„ Бих споделил, че има своенравие единствено от позиция на резултатите, само че не и на представянето. В общи линии, като изключим мача със Саутхамптън, сме непрекъснати в играта си “, добави Пеп.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР