Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че изобщо не

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че изобщо не
Коментари Харесай

Гуардиола: Нямам никаква представа как ще играе Лийдс с Алардайс начело

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че въобще не знае какво да чака от метода на игра на Лийдс в първия мач на йоркширци под управлението на Сам Алардайс. Испанецът печелеше изрично предходните три конфликта против тимове, водени от Големия Сам. В тях Пеп записа три победи с общ резултат 13:1, само че съгласно Гуардиола те няма да имат никакво значение в утрешния конфликт на „ Етихад “.

„ Кевин Де Бройне тренира през вчерашния ден и тренира добре. Днес също ще имаме занятие и ще решим след нея дали ще играе. Да пропуснеш една седмица или 10 дни на този стадий от сезона не е проблем. Същото се случи и с Нейтън Аке. Ако е подготвен, ще играе.

Играчите ми са в действителност изтощени и би трябвало да видя през днешния ден по какъв начин се усещат. Вчера ми се сториха много изморени след изтощителните мачове с Фулъм и Уест Хам. Трябва да видя до каква степен са възобновени, тъй като предходният мач бе единствено преди три дни. Моите решения и избора на състав ще бъдат основани на това по какъв начин се усещат физически и душевен за този мач. След това идва и Реал Мадрид. Утрешният дуел е доста значим, тъй като имаме късмет да излезем с четири точки пред Арсенал.

Резултатите ми в предходните срещи със Сам Алардайс са минало. Не знам по какъв начин ще играе в този момент Лийдс. Нямаме никаква информация, тъй че би трябвало да се приспособяваме бързо – за 10-15 минути, откакто забележим какво се пробват да вършат. Когато нямаш информация за противника, не знаеш какво ще се пробва да прави. Затова не се фокусираме толкоз върху тях, колкото върху това какво ние би трябвало да вършим ", съобщи Гуардиола на днешната си конференция. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР