Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не смята, че неделното

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не смята, че неделното
Коментари Харесай

Пеп: Няма как да изкарваме 90 невероятни минути срещу водещите отбори

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не счита, че неделното градско дерби с Манчестър Юнайтед ще дефинира посоката на сезона за клуба, само че избира да не търпи проваляне както предходната година от същия съперник. През април “небесносините” водеха с 2:0 до почивката, само че през втората част “червените дяволи” вкараха три гола и стигнаха до поврат с 3:2. Сега Сити е отпред в класирането с 29 точки, до момента в който градските им противници са 7-и с 20.

" Ние би трябвало да играем добре. Ако играем добре, то тогава имаме шансове да спечелим. Нали не си представяте, че излизаме с концепцията да изкараме невероятни цялостни 90 минути против топ-отборите”, съобщи Гуардиола по време на днешната си конференция.

''През предходната година играхме добре 75 минути, само че единствено за някакви си 15 Юнайтед откри задоволително време, с цел да сътвори шансове и да ни победи. Когато топката е в тях, те могат да основават доста шансове, тъй като са цялостни с невероятни таланти”, добави Пеп.

И двата тима влизат в дербито в добра форма. Юнайтед има три следващи победи, а домакините навъртяха 11 поредни мача без проваляне във всички шампионати. Гуардиола гледа единствено напред, само че но не счита, че неделното дерби ще има кой знае какво отношение към купата.

''Ние сме в месец ноември, тъй че може би мачът на “Олд Трафорд” през март ще има доста по-голямо значение. Разбира се, ние сме в добра форма, както и Юнайтед. Това е едно огромно дерби, всяко негово издание е специално”, добави испанецът.

The boss knows how important the #ManchesterDerby is to the fans, but plays down its importance to the early make-up of the league table.

Presented by @marathonbet #mancity pic.twitter.com/JVnd96mSoG
— Manchester City (@ManCity) November 9, 2018
Бившият ментор на Барселона не се тормози от изявленията за нарушение на финансовия феърплей от страна на управлението, както и за възможни последствия: “Ако има нещо неправилно, ние ще бъдем осъдени. ФИФА или УЕФА би трябвало да кажат, че бъркаме. Ако сме се объркали, ще го приемем, само че чувам какво ми споделят от клуба и им се поверявам ".

Tвърденията за такива нарушавания идват от изявления във " Football Leaks ", които са основани на мейли, контракти и презентации. Премиър лийг 12 кръг, неделя 11 ноември  Манчестър Сити 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР