Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола на практика потвърди новината,

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола на практика потвърди новината,
Коментари Харесай

Гуардиола: Борусия и Ман Сити не ми позволяват да говоря за Холанд

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола на процедура удостовери новината, че напълно скоро ще стане състезател на „ жителите “. Испанецът се опита да отклони тематиката, като разкри, че е получил възбрана от двата клуба – и, да приказва за прехвърлянето, до момента в който той не бъде финализиран. Така обаче той косвено удостовери всички информации от последните дни.

Ето по какъв начин Гуардиола отговори на въпроса за Холанд: „ Всеки знае каква е обстановката. Не би трябвало да приказвам, тъй като по принцип не обичам да приказвам за бъдещето и за идващия сезон. Борусия (Дортмунд) и Ман Сити ме уведомиха, че не ми е разрешено да споделям нищо, до момента в който всичко не е изцяло финализирано. Ще има време да приказваме. Не, че не желая да го създадем и в този момент. Бих желал да поговорим, само че ми беше казано, че не мога да разясня нищо, до момента в който всички юридически процедури не бъдат приключени “.

„ Нищо не се е трансформирало след равенството на Ливърпул. Не можем да се влияем от това, което те вършат. Ние и Ливърпул записваме още един впечатляващ сезон. Знаем какво би трябвало да създадем до края – да спечелим девет точки. Утрешният мач е като край за нас “, добави мениджърът на Сити преди утрешното посещение на Уулвърхамптън.

Снимки: Imago
 От Манчестър Юнайтед са задействали трансферните си проекти, чакат се огромни промени От Манчестър Юнайтед са задействали трансферните си проекти, чакат се огромни промени 10 май | 15:34 1064 1  Интер ще продаде Лаутаро Мартинес, в случай че получи за него 60-70 милиона евро Интер ще продаде Лаутаро Мартинес, в случай че получи за него 60-70 милиона евро 10 май | 15:10 702 3  Русия ще взе участие в конгреса на УЕФА, въпреки че обмисля овакантяване Русия ще взе участие в конгреса на УЕФА, въпреки че обмисля овакантяване 10 май | 15:07 473 4  Лампард: Никакво разпределяне Лампард: Никакво разпределяне 10 май | 14:47 818 0  Спинацола: Нямах самообладание да се върна на терена Спинацола: Нямах самообладание да се върна на терена 10 май | 14:16 955 1 Виж всички Водещи Новини  Бруно за финала в неделя: Мачът е фифти-фифти, само че се надявам ЦСКА да победи Бруно за финала в неделя: Мачът е фифти-фифти, само че се надявам ЦСКА да победи 10 май | 09:36 10071 55  Григор Димитров се оправи с твърд американец на старта в Рим Григор Димитров се оправи с твърд американец на старта в Рим 10 май | 14:02 13833 14  Левски Левски "кани " ЦСКА, с цел да го разгроми в последния край пред цялостен "Васил Левски " 10 май | 11:14 18535 56  Делио Роси стиска палци на Левски във финала за Купата Делио Роси стиска палци на Левски във финала за Купата 10 май | 10:27 11114 14  ЦСКА - София ще играе за огромна награда на финала ЦСКА - София ще играе за огромна награда на финала 10 май | 07:15 18808 76 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР