Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази съчувствие към колегата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази съчувствие към колегата
Коментари Харесай

Гуардиола изрази съчувствие към Тухел и играчите му и обяви мача с Кристъл Палас за финал

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изрази състрадание към сътрудника си в Челси Томас Тухел и играчите на лондончани поради обстановката, в която се намират след днешните вести.

" Съжалявам, само че нямам мнение по този въпрос (б.ред. - Гуардиола засяга глобите против притежателя на Челси Роман Абрамович). Видях заглавията, само че не знам каква тъкмо е повода всичко това да се случва. Дайте ми още няколко дни да схвана претекстовете. Не знам какво ще се случи. Ситуацията не е по никакъв начин удобна за Томас Тухел и играчите. Съчувствам им, тъй като те са там, с цел да си правят работата. За останалото - не знам. Може би на идната конференция ще имам по-ясна визия.

Все още има няколко дни до понеделник (б.ред. тогава е дуелът на Манчестър Сити с Кристъл Палас). Имаме дребен проблем, тъй като нямаме доста играчи разполагаем. Надяваме се, че някои от тях ще могат да се завърнат до края на седмицата. Утре почиваме, след което имаме два дни за подготовката за този значим мач в Лондон. Те са в страхотна серия - имат една загуба от последните осем мача във всички шампионати. Винаги е мъчно да се гостува на " Селхърст Парк ". Знаем, че това е край за нас ", съобщи Пеп на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР