Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата от поредицата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата от поредицата
Коментари Харесай

Гуардиола: Оптимисти сме за финала, но не мога да отрека качествата на Интер

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола даде първата от поредицата конференции, предшестващи финала в Шампионската лига против Интер. Испанецът увери, че се усеща спокоен и убеден, само че доста добре осъзнава какъв брой мощни качества има противника. Той добави, че за момента присъединяване на Кайл Уокър в дуела е сложено под въпрос.

„ След два ни пътуваме за Истанбул. Това е сбъдната фантазия. Преди две години бяхме на край, само че събитията бяха разнообразни и към момента върлуваше пандемията. Сега всичко опира до това какво би трябвало да направиш за към 95 минути, с цел да бъдеш по-добър от своя противник. Това е единствено един мач, в който би трябвало да бъдеш по-добър.

Дали мотивацията е по-голяма поради изгубения край преди две години? Не мога да приказвам от името на играчите. Някои бяха там, други – не. Разбира се, в този момент желаеме мачът да приключи по друг метод. Трябва да знаем добре какво е нужно да създадем с топка и без топка.

Лично аз съм повече от спокоен. В последните дни ще се опитваме да разберем метода, по който би трябвало да играем против Интер. Не е елементарно да нападаме отбранителната система, която употребяват. Те имат явен модел. Трябва ни темп и самообладание. Правилният темп е доста значим за такива мачове. Те са привикнали да преобладават в мачовете в Италия, тъй че би трябвало да се пазиме добре. Това е край против топ тим. Ние сме уверени, оптимисти сме, само че не мога да отрека качествата на противника.

Кайл Уокър има проблеми в гърба. Вчера не се усещаше добре, само че през днешния ден е малко по-добре. Не искахме да рискуваме. Ще забележим по какъв начин ще е в идващите дни ", съобщи Гуардиола. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР