Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе по-скоро разочарован от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе по-скоро разочарован от
Коментари Харесай

Гуардиола: Пропуснахме чудесна възможност

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола бе по-скоро отчаян от равенството 2:2 с Ливърпул в огромното дерби сред двата отбора. " Гражданите " на два пъти повеждаха в резултата, само че позволиха две изравнявания. Испанецът е на мнение, че отборът му е изпуснал успеха и шансът да се откъсне напред в борбата за купата.

" Имам възприятието, че испуснахме чудесна опция през днешния ден. Оставихме ги живи. Въпреки това споделих на играчите да бъдат с високо вдигнати глави. Не желая да виждам никаква горест и страдание. В множеството случаи, когато си играл добере, направил си хубави неща, само че не си спечелил, е обикновено да си отчаян. Но аз им споделих бързо да не помнят този мач. Може би изпуснахме успеха, само че аз съм горделив от моя тим ", съобщи Гуардиола.

" Ще се борим до самия край. Една изпусната точка, едно тъждество и няма да сме първенци. Ако бяхме спечелили през днешния ден, щяхме да сме по-спокойни, че една неточност в някой от идващите мачове, няма да е съдбовна. Ще ни бъде мъчно да спечелим всички оставащи срещи, само че и на тях също. Смятам, че стана доста прекрасен мач. Двата тима си разменяха удари - ние атакувахме, по-късно те нападнаха - и двата тима използваха своите оръжия ", сподели още испанецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР