Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, говори за борбата

...
Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, говори за борбата
Коментари Харесай

Гуардиола посочи най-големия конкурент на Сити за титлата

Мениджърът на Манчестър Сити – Пеп Гуардиола, приказва за битката за купата в Англия към този миг. Испанецът уточни, че за трофея във Висшата лига могат да се борят цели седем отбора.

Гуардиола показа, че все още любимец за купата е тимът на Арсенал, тъй като лондончани водят във краткотрайното класиране. „ Артилеристите ” имат преднина от две точки пред Сити.

Според испанеца обаче, най-големият съперник за първото място е тимът на Ливърпул. Той добави, че с изключение на Арсенал, Ливърпул и Сити, за купата могат да се борят още Тотнъм, Нюкасъл, Манчестър Юнайтед и Челси.

„ В предишното, същият управител, със същия състав съумя да направи 17 следващи победи, даже 18 следващи победи и то доста пъти ”, показа Гуардиола по отношение на Ливърпул. „ В последните години го вършиха доста пъти, за какво да не го създадат още веднъж? Никой не знае какво ще се случи след международното състезание, в трансферния прозорец и въобще по какъв начин ще се завърнат играчите. В момента любимецът за купата е Арсенал. Защо? Защото са преди всичко, само че разликата е дребна ”, сподели още Пеп Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР