Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още не

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че все още не
Коментари Харесай

Клоп: Не съм против инвестициите

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че към момента не знае с каква сума ще разполага за прехвърляния през идващите два прозореца, само че е убеден, че бъдещето в това отноешение е положително. Снощи някогашният състезател на мърсисайдци Джейми Карагър съобщи в студиото на „ Скай спортс “, че германецът ще изиска от притежателите бюджет от порядъка на 200-250 милиона паунда, с цел да бъдат осъществени огромни прехвърляния като този на Джуд Белингам. Клоп отговори, че не знае каква сума тъкмо би била потребност, само че не е срещу вложенията.

„ Честно казано, не съм срещу вложенията. Ще забележим какво ще се случи в бъдеще. Още никой не знае, само че аз съм сигурен, че бъдещето ще бъде положително. Ние обаче би трябвало да работим с това, което имаме в сегашното. Не съм точният човек, който може да отговори на въпроса дали ще има прехвърляния през януари. Ситуацията с този прозорец по принцип е такава, че ние постоянно сме готови с хрумвания и с ясна визия какво е нужно от наша позиция. Останалото не е 100% в наши ръце, тъй че работим с това, което имаме.

Милнър ще пропусне няколко мача. Боби Фирмино към този момент е по-добре. Не е нещо съществено и ще следим обстановката всекидневно. Окслейд-Чембърлейн е добре. Надявам се Трент да бъде все по-добре. Все още не е взел участие в нито една цялостна подготовка.

Някои играчи към този момент са в темп – Хендерсън, Алисон, Конате. За тези, които играха на Световното, цялата година ще бъде необикновено интензивна. Първата подготовка на Конате ще бъде на 27-и.

Дистанцията сред нас и останалите тимове, които са на по-вълнуващите позиции в таблицата, е огромна. Трябва да ги догоним. Вчера видях положителни признаци, само че не бях удовлетворен от всичко. Нашата контрапреса съвсем на функционираше, което не ми харесва. Остава още огромна част от сезона. Това е началото на нещо ново. Трябва да надградим и знаем, че можем да се оправим по-добре. Ще стартираме от „ Боксинг дей “.

Емери свърши невероятна работа във Виляреал. Първите мачове на Астън Вила под негово управление са сходни като метод на игра на тима му. Знаем, че дуелът с Астън Вила ще бъде сериозен тест. Винаги е мъчно да се гостува там. За тях обаче също няма да елементарно “, съобщи Клоп по време на днешната си конференция.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР