Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че тимът е изиграл

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че тимът е изиграл
Коментари Харесай

Юрген Клоп: "Ливърпул" започва да гради нещо ново

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп съобщи, че отборът е изиграл най-хубавия си мач за сезона при успеха с 6:1 против " Лийдс " в понеделник. Германецът счита, че тимът може да гради нещо ново и има признаци за това в последните мачове. употребява още веднъж Трент Александър-Арнолд в по-централна роля, а бранителят направи две асистенции за головете на Коди Гакпо и Дарвин Нунес. Мохамед Салах и Диого Жота означиха по два попадения.

Успехът против " Лийдс " бе първи за отбора във всички шампионати след разгрома със 7:0 против " Манчестър юнайтед " през март. " Ливърпул " е на пето място в класирането, като изостава с 6 точки от четвъртия " Тотнъм ", само че има мач по-малко.

" Не знам къде ще приключим в класирането. Но това ще продължи и след края на сезона. Ние имаме потребност от резултати и положителни представяния, с цел да изградим нещо ново, нещо малко по-различно. Ако не можем да извлечем нищо от този сезон, то би трябвало да градим върху положителните мачове. Мисля за това, а не къде ще приключим в класиране. Нямам концепция дали ще се доближим до четворката, не е толкоз значимо. Искам да видя същото предпочитание, пристрастеност и схващане, което показахме в този мач ", сподели Клоп.

 Юрген Клоп: Само предишното ме държи отпред на Юрген Клоп: Само предишното ме държи отпред на " Ливърпул "

Той регистрира, че отборът би трябвало да се оправя по-добре в отбрана, тъй като прекомерно постоянно позволява контраатаки. Според Клоп новата позиция на Александър-Арнолд пасва на тима по-добре. Германецът похвали особено и пресата на отбора, защото първите 4 гола против " Лийдс " пристигнаха след лишаване на топката и бързи офанзиви.

" Това беше най-хубавият ни мач за сезона в толкоз доста аспекти. Контролирахме мача, принудихме ги да вършат неточности. Пресирахме ги. В 92-ата минута загубихме топката и четирима наши играчи преследваха бедното момче с топката Беше ужасно, тъкмо това, което искахме. Не знам за какво преди не ставаше, само че стартира да става още от второто полувреме на с " Арсенал ". И в него спечелихме доста топки ", добави Клоп.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР