Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че няма никакви притеснения

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че няма никакви притеснения
Коментари Харесай

Клоп: Посветен съм на Ливърпул, дори и при смяна на собствениците

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че няма никакви терзания след новината, че американските притежатели на клуба имат желание да го продадат.

Клоп увери почитателите на отбора, че той е отдаден на работата си с " алените ", даже и да има промяна на собствеността.

" Всички споделят, че той (Джон Хенри) желае да продаде клуба, само че аз прочетох, че те търсят нови вложители. Това е разумно, харесва ми. За моята позиция не значи нищо. Каквото и да стане - харесва ми по какъв начин работя със притежателите, само че в случай че това се промени, аз ще продължа да съм предан на Ливърпул. За мен е значимо, до момента в който тече този развой на търсене на вложители, ние да продължим да планираме бъдещето ", разяснява Клоп след триумфа над Дарби Каунти за Купата на лигата в сряда вечер.

В същото време Скай Спортс оповестява, че компанията на Джон Хенри Фенуей Спортс Груп е поискала от Голдман Сакс и Морган Стенли да ревизира какъв интерес има към закупуването на клуба.

" Не съм специалист, само че тези неща лишават време, доста неща могат да се случат, до момента в който пристигна някой. За момента, не се е случило нищо. Това е тяхно решение, ние бяхме наясно, всичко е наред. Работим доста добре със притежателите и това няма да се промени ", добави треньорът на Ливърпул.

От двете банки се чака да проучат дали част от купувачите, които имаха интерес към Челси, само че не съумяха да вземат лондонския клуб, биха показали интерес и към Ливърпул.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР