Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че напълно подкрепя агресивната

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че напълно подкрепя агресивната
Коментари Харесай

Клоп застана твърдо зад трансферната политика на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че изцяло поддържа нападателната трансферна политика на клуба. Само преди дни „ алените “ счупиха върха за най-скъп вратар в историята, плащайки 67 милиона паунда на Рома за Алисон.

Бразилският национал се трансформира в следващото ново попълнение на „ Анфийлд “ след Наби Кейта, Фабиньо и Джердан Шакири, за които мърсисайдци заплатиха общо 170 милиона паунда. През зимата пък отборът се укрепи с Върджил ван Дайк от Саутхемптън за рекордните за защитник 75 милиона паунда.

„ Ще направя всичко належащо, с цел да направя Ливърпул сполучлив. Честно казано не мога да допускам по какъв начин се промени всичко. Преди две години бе необикновено да дадеш 100 милиона паунда за трансфер. Сега обаче нещата са разнообразни, съобщи Клоп преди днешната другарска среща на „ алените “ с Борусия Дортмунд.

„ Първо и най-важно – моя е отговорността да направя този клуб сполучлив. В момента разполагаме с доста добър тим, само че с цел да подобриш равнището с още по-силни футболисти – в този момент, това коства скъпо. Мисля, че досега всичко се развива доста добре за нас. Разполагаме с добър тим, имахме отличен сезон, в който показахме трогателен футбол. Въпреки това се нуждаехме от промени в състава “, добави още немският експерт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР