Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че клубовете, които нарушават

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че клубовете, които нарушават
Коментари Харесай

Клоп призова за наказания за нарушителите на Финансовия феърплей

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че клубовете, които нарушават финансовия феърплей на УЕФА, би трябвало да бъдат осъдени. Наставникът на " алените " приказва по тематиката във връзките с последните обвинявания към Манчестър Сити и ПСЖ за нарушение на въпросните правила.

Миналата седмица немското издание Дер Шпигел разгласява материал, в който се твърди, че първенците на Англия и Франция са употребявали непозволени средства, с цел да заобиколят Финансовия феърплей и да харчат по-големи от разрешеното суми за прехвърляния и заплати. И двата клуба гневно отхвърлиха обвиняванията, а Клоп, който към момента не е чел публикацията на Шпигел, съобщи, че е значимо разпоредбите да се съблюдават. " Трудно ми е да разясня, само че като цяло Финансовият феърплей е нещо хубаво. Винаги съм мислил, че откакто го има, би трябвало да се прави нещо, когато има нарушавания. Нямам визия какво се е случило, единствено знам, че става въпрос за ПСЖ и Ман Сити.

Не знам дали се приказва и за други клубове. Мисля, че Финансовият феърплей е доста положително нещо, защото дефинира разпоредбите. Ако всичко е наред, тогава добре. Ако ли не, би трябвало да се направи нещо. Това е всичко, което мога да кажа, тъй като нямам визия каква е цялата история ", разяснява треньорът на " алените ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР