Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнението си за победата

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнението си за победата
Коментари Харесай

Клоп: Корекциите дадоха необходимия резултат

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показа мнението си за успеха с 4:0 над Борнемут. Мърсисайдци не убедиха до почивката, само че по-късно се развихриха и усилиха на пет точки задатъка си пред преследвачите Манчестър Сити, Арсенал и Астън Вила.

" Не играхме добре през първото полувреме. Беше явно, че би трябвало да променим нещо. Направихме го и корекциите дадоха резултат. Контрапресата проработи, поставихме противника под напън и вкарахме няколко красиви гола. Представянето ни през втората част несъмнено беше на висота ", установи Клоп.

" Със сигурност ни липсват Жоел Матип, Трент Александър-Арнолд, Доминик Собослай, Тиаго Алкантара, Стефан Байчетич и най-много Ватару Ендо. Днес намерихме точните решения, а и изброените футболисти последователно ще стартират да се завръщат в състава. Играем на всеки три дни. Предстоят ни полуфинал за Купата на Лигата, мач за ФА Къп, дербита с Челси и Арсенал. Трябва да поддържаме високото равнище, другояче ще имаме проблеми ", призна германецът.

Той изясни и обстановката с Мохамед Салах, който се контузи в дуела Египет против Гана на шампионата за Купата на африканските народи. Нападателят ще се завърне в Ливърпул, където ще организира лекуването си.

" Ако Салах е добре преди финала, тогава евентуално ще се завърне за дуела там. Такъв е проектът, само че не е 100% несъмнено. Говорих с него, а и от лекарския ни щаб са в непрекъсната връзка с Мо ", разкри Клоп.
 Салах се завръща в Ливърпул
Салах се завръща в Ливърпул

Ще се лекува при мърсисайдци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР