Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че утрешният двубой с

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че утрешният двубой с
Коментари Харесай

Клоп: Този мач с Порто ще бъде много по-различен от онова 0:5

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че утрешният дуел с Порто от 1/4-финалите на Шампионската лига ще бъде доста по-различен от разгрома с 5:0 над същия противник в Португалия през предишния сезон.

" Нашето развиване във връзка с евротурнирите е необикновено. Сериите ни до финала в Базел и изключително до този в Киев бяха брилянтни. Порто е сложен противник, само че ние можем да използваме положителната форма, в която се намират момчетата сега. Порто е доста умел противник. Те разполагат с Икер Касийяс и всяка година са на върха в португалското състезание дружно с Бенфика. Мачът ще е доста по-различен от този през предходната година. Тогава дуелът в Португалия бе доста чудноват. Бяхме доста ефикасни. Порто стартира добре, само че по-късно ние вкарахме два или три гола на контраофанзива. Предимството ни на следващия ден е, че сме домакини. Предимството за тях е мотивацията от предходната година ", съобщи Клоп.

Мениджърът добави, че Джо Гомес, който се възвърне от своята травма, може да играе след към две седмици, защото има потребност от повече тренировки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР