Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че изпреварването на Манчестър

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че изпреварването на Манчестър
Коментари Харесай

Юрген Клоп за титлата: Малко вероятно, но е възможно

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп счита, че изпреварването на Манчестър Сити за купата в Англия е " малко евентуално, само че допустимо " за реализиране след успеха на неговия тим с 2:1 в Саутхемптън.

Трите точки за „ мърсисайдци “ от вторник вечерта значат, че борбата за трофея във Висшата лига ще се води до последния ден.

Защитаващият купата си тим на Манчестър Сити приема Астън Вила в неделя, 22 май. Тимът е на точка от Ливърпул, който се изправя против Уулвърхемптън. Ливърпул изоставаше от Ман Сити с 14 точки на 15 януари, само че от този момент завоюва 15 срещи и приключи наедно в два от 17-те мача в шампионата.

„ Никога не сме се отказвали и ще опитаме да спечелим “, сподели Юрген Клоп след триумфа над Саутхемптън.

„ Това е нашият домашен мач, финален домашен мач за сезона. Атмосферата ще бъде изключителна. Ще се опитаме да я използваме. Трябва да си свършим работата. Футболът от време на време е сложна игра. Ще забележим, само че би трябвало да се съсредоточим върху личното си показване “, сподели още мениджърът на Ливърпул.

Съперникът на Манчестър Сити Астън Вила, който е воден от легендата на „ мърсисайдци “ Стивън Джерард, се изправя против застрашения от изпадане Бърнли в четвъртък. „ Вълците “ обаче ще имат една седмица отмора.

" Разбира се, че е малко евентуално да спечелим купата, тъй като Сити играят вкъщи против Астън Вила, които играят в четвъртък. Ще бъде мъчно против Бърнли, те се борят за оцеляване ", добави още Юрген Клоп.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР