Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се зачуди как е възможно

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се зачуди как е възможно
Коментари Харесай

Клоп коментира трансферната политика на Челси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се зачуди по какъв начин е допустимо Челси да похарчи толкоз доста пари за прехвърляния през януари. Лондончани се укрепиха с осем нови попълнения, за които дадоха над 350 милиона евро.

„ Няма да кажа нищо без моя юрист. Не разбирам тази част на бизнеса, само че това са доста огромни цифри. Всички са положителни футболисти и ги приветствам. Не разбирам по какъв начин това е допустимо, само че не аз би трябвало да изяснявам по какъв начин това става ", разяснява Клоп на конференцията си преди мача с Уулвърхемптън.
 
От началото на годината мърсисайдци изпитват съществени компликации. Те са спечелили единствено един мач от шест. „ Червените “ се намират на деветото място в класирането на Висшата лига.

„ Разбира се, някои футболисти не доближиха до равнището си (в съпоставяне с предишния сезон). Един от най-хубавите образци е Маркъс Рашфорд - сезона, който направи предходната година и тази година. Дори не съм сигурен, че той може да изясни това “, сподели още немският експерт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР