Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че едно от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че едно от
Коментари Харесай

Клоп: През този период научих, че Гари Невил има мнение за всичко

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се пошегува, че едно от новите неща, които е научил в тези месеци на обществена изолираност, е, че някогашният защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил, който работи като анализатор в " Скай спортс ", има мнение по всички въпроси. Германецът отговори по този шеговит метод на един от въпросите в онлайн изявление, което даде за " Би Би Си ". От него бе оповестен единствено къс фрагмент, а на следващия ден ще бъде излъчено в цялостния си размер.

Не научих доста по време на изолацията, като се изключи че Гари Невил има мнение по безусловно всички тематики. Невероятно е. Така че, не, не научих кой знае какво, само че аз се познавам от 52 години. Знаех и преди, че мога да се оправям с сложни обстановки, а тази беше такава освен за мен и фамилията ми, само че и за всички на планетата. Много съм горделив с това по какъв начин ние, като общество, се оправяме с това. Като човешки същества, не сме съвършени и вършим неточности, само че мисля, че в доста по-голяма степен разбрахме, че всички сме свързани между тях. Това е нещо хубаво ", съобщи Клоп.

Германецът описа и за срещите си с клубната легенда Стивън Джерард по време на този интервал: " От четири години и половина пребивавам в град и в никакъв случай не го бях срещал. Знаех къде живее, а аз пребивавам в къщата, която той е построил, след което Брендън Роджърс я е купил, а в този момент аз съм чартърен там. Видях го да се разхожда с децата и брачната половинка си. Възхищавах му се като състезател, а в този момент го срещнах и като човек. Той е страховит. Беше отлично да се забележим ".
Jurgen Klopp’s main takeaway from the lockdown...

@GNev2

Watch the interview on Football Focus - Saturday, 12pm, BBC One and BBC iPlayer pic.twitter.com/k1CRI58Nsb
— Match of the Day (@BBCMOTD) May 15, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР