Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира остро на изказване на

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира остро на изказване на
Коментари Харесай

Клоп се засегна от критика от бивш играч на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп реагира остро на изявление на някогашния халф на клуба Дитмар Хаман. Този сезон не върви добре за мърсисайдци и напрежението при наставника е по-голямо от естественото. “Мисля, че на някакъв стадий ще ни се наложи да проведем диалог за мениджъра и не съм сигурен, че сме доста надалеч от този миг. Изглежда, че тимът се нуждае от някаква искра ”, съобщи Хаман пред “Токспорт ” след загубата от Арсенал, намеквайки за промяна на треньора.

По време на конференцията преди дуела с Рейнджърс от Шампионската лига публицист цитира думите на Хаман, на което Клоп отговори по следния метод с очевидно подигравателен звук: “Кой сподели това? Ааа, ужасно, той е един приказен източник (за коментар - б.р.), който е уваважаван на всички места. “Това (че е някогашен състезател на клуба - б.р.) не ти дава правото да приказваш каквото си искаш, изключително в случай че си нямаш никаква концепция. ”

Хаман беше част от отбора на “червените ”, който завоюва Шампионската лига през 2005 година Той има общо 9 трофея с Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР