Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че преди малко повече

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че преди малко повече
Коментари Харесай

Вие да не сте пили? Отговорът на Клоп на офертата от Борусия

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че доскоро повече от 12 месеца е имал предложение да се завърне отпред на Борусия Дортмунд. Специалистът изначало помислил, че изпълнителният шеф на „ жълто-черните” и негов добър другар Ханс-Йоаким Вацке се майтапи.

Вчера един фрагмент от новата книга на Вацке разкри какъв брой тежка е била за шефа на „ пчеличките” раздялата с Клоп през 2015 година. В много прям жанр шефът разкри, че щом треньорът е обявил решението си да завърши случката в края на своя 7-и сезон отпред, то Вацке не е съумял да сдържи сълзите си.

Сега Клоп разкри, че след изгубения от Реал Мадрид край в Шампионската лига през 2018 година е имал ненадейно позвъняване от Вацке. „ В един миг телефонът ми звънна, до момента в който пътувах в самолета и Аки беше насреща. „ Юрген, ти би трябвало да се върнеш”, ми сподели той. Аз се засмях, помислих, че се шегува”, разкри Клопо.

„ Ти сериозен ли си, да не си пийнал нещо? Как ти пристигна тази концепция, имам още години в Ливърпул.” И в този момент не знам какъв брой сериозен беше той в оня миг, само че осъзнах, че той се надяваше да бъда по-благосклонен в отговора си”, добави наставникът на Ливърпул.

През предишния сезон германецът завоюва първия си трофей отпред на Ливърпул, като изведе отбора до победа 2:0 над Тотнъм във втория си следващ край на ШЛ с „ червените”. През август пък мърсисайдци завоюваха и Суперкупата на Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР