Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призова футболистите си да

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призова футболистите си да
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Арсенал е тотално различен отбор от онзи, който започна сезона с три загуби

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп прикани футболистите си да употребяват провалянето в предния кръг като мотивация за тотално друг резултат против Арсенал в събота.

" Те са в добра серия. През предходната година не стигнаха до местата за евротурнирите и използваха времето, което получиха от тези несполуки, с цел да се развиват. Точно това прави Микел с този тим - развива го.

Те взеха някои нови футболисти, нападателите им се върнаха от травми и също така разполагат с няколко доста перспективни играчи като Смит Роуи и Сака. Арсенал е тотално друг тим от оня, който стартира сезона с три загуби.

Хубавото е, че още не са играли с нас. Да, осем мача без загуба е чудесна серия, само че идващият им е на " Анфилд ". Ние паднахме в последния ни дуел и несъмнено не сме удовлетворени от това. Искаме да се изправим и личният ни стадион е съвършеното място, с цел да го създадем.

Добрата вест е, че по време на тази серия ще се върнат множеството от контузените ни играчи. Харви Елиът също се възвръща по проект. С него няма да прибързваме, макар че е изненадващо какъв брой скоро той стартира да тича обикновено. Това е добър знак. Той към този момент не изпитва болежка и може да продължи да прави дребни стъпки към завръщането си.

Може би той няма, само че всички други ще се завърнат. Това е добра вест, защото няма да се разминем и с други травми. В този интервал постоянно е едно и също и просто би трябвало да го изкараш на мускули. Трябва да печелиш допустимо най-вече точки и да се бориш крепко.

Просто би трябвало да бъдеш на допустимо най-високо равнище. Около Коледа успехите вкъщи са наложителни и ние като група би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да печелим. За гостуванията, несъмнено, също ще бъдем добре готови ", сподели Клоп.
 Ливърпул цака Реал (Мадрид) за Мбапе с галактическа оферта
Ливърпул цака Реал (Мадрид) за Мбапе с галактическа оферта

ПСЖ към този момент отхвърли две предложения от страна на Реал (Мадрид)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР