Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че има спад в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че има спад в
Коментари Харесай

Клоп призна за проблеми, но защити отбора си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че има спад в пердставянето на отбора, само че отхвърли той да е чак толкоз огромен, за колкото е показан. Германецът добави, че този сезон "мърсисайдци " ги чака друго предизвикателство в борбата за купата.

Миналогодишният отличник е без триумф към този момент 4 следващи срещи, а по-стряскащото е, че "червените " нямат гол в тези срещи.

"Нещата се трансформират непрекъснато, тъй като е толкоз оспорвано. Това прави борбата за купата друга тази година. Трябва да сме подготвени. Знам, че в този бизнес единствено резултатите имат значение, само че имаш потребност от положително показване преди резултата. Последното беше положително (0:0 против Ман Юнайтед) ", показа Клоп.

"Не вкарваме доста, само че това не значи, че представянето ни е по-слабо. Не постоянно повода е в метода, става дума и за другия тим. Знаем, че не сме там, където желаеме да бъдем, само че аргументите не са прекомерно значими. Просто продължаваме да се борим. Хората не са удовлетворени от играта, когато ги няма резултатите. Трябва да играем нашия футбол на високо равнище. Във фаза офанзива не го вършим ", добави той.

Утре Ливърпул посреща Бърнли, а в неделя гостува на Манчестър Юнайтед в среща от Купата на Англия. Клоп загатна, че за тези дуели е допустимо да разчита на Жоел Матип, който е възобновен.

"Жоел Матип тренира наедно с останалите и ще вземем решение за него. Диого Жота е на няколко седмици от завръщане. Няма да е в идващите мачове. Той има потребност от време ", изясни мениджърът.

"Никой не е изтощен. Свежи сме, доколкото е допустимо. Няма тим, който може да се пази през целия мач. Другите тимове знаят какво вършат. Трябва да се възползваме по-добре от възможностите ни за гол. "Чух някъде, че би трябвало да градим отначало тима. Светът е бясно място сега и освен поради пандемията. Никой към този момент няма време. Трябва да променим това посредством играта си, не с думи ".

"Ако желаеме да запазим купата, би трябвало да сме покрай съвършенство. Няма съвършен сезон, всички тимове имат спадове. Трябва да сме спокойни. Не е станала злополука, просто не сме съвършени ", е мнението на Клоп.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР