Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че не мисли за

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че не мисли за
Коментари Харесай

Юрген Клоп за бъдещето на Шакири, Уулвс и Окслейд-Чембърлейн

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп удостовери, че не мисли за това по какъв начин в допълнение да усили състава си през зимния трансферен прозорец, като фокусът му пада единствено върху идния мач против Уулвърхемптън в четвъртък.

По време на брифинга в „ Меллуд”, наставникът бе запитан за бъдещето на Джердан Шакири, предизвикването с „ вълците”, както и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

За бъдещето на Шакири и значимостта му за оставащата част от сезона

„ В огромна част от декември и януари ние имахме цялостна пейка с деца, прелестни деца, само че деца. Как мога да помисля, че мога да продам даден състезател? Не го разбирам това. Не приказвам единствено за Шакири или някой различен, приказвам за целия състав. Трябва да се съобразяваме със обстановката, както и с другите тимове. Ако някой желае да пристигна и да попита намерено, което не се е случило, тогава ще помислим, само че нямаме никакво желание да се разделяме с даден футболист”, сподели Клоп.

За идния мач с Уулвърхемптън

„ Винаги е доста мъчно да играеш против Уулвс. Не единствено тази година, а и предходната. Зависи от това по какъв начин подходят – дали с трима или петима хора в отбраната, само че те умеят и двете неща. Коуди има значима роля, а играта им прави терена огромен, което те кара да тичаш доста. Това е обикновено и е добре. За нас има решения, само че те идват след доста работа. Не можеш да играеш на 50 или 60% от опциите си против тях, защото нямаш безусловно никакъв късмет. Това е предизвикването в този дуел”, добави Клоп.

Има ли отчаяние в Окслейд-Чембърлейн

„ Алекс е в положително въодушевление. Не е отчаян. Нормално е състезател да желае да играе по 90 минути, само че приказвах с него и всичко е наред. Трябва да се учим от нашето минало. Окслейд е извънредно значим състезател за нас, а когато даден футболист се измори, ние би трябвало да взимаме ограничения. Опитвам се да „ чета” играчите по време на мач, както и обстановките към тях, дали имат сила. Правя решения, които от време на време са точни, от време на време – не. Може би против Ман Юнайтед го извадих малко по-рано, само че преди този момент той получи удар, което ме тормози, защото леко накуцваше. Ако халф накуцва, стартирате да търсите в детайли решения и по-късно, в случай че в една или две защитни обстановки той не е там, то ти би трябвало да мислиш за по-късно. След мача той не се усещаше към този момент зле след удара, което е супер и всичко е наред. Адам Лалана влезе и ни оказа помощ в мача, имаме положителни варианти и до момента в който имаме такива ще вършим промени”, приключи Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР