Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали футболистите си след трудната,

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали футболистите си след трудната,
Коментари Харесай

Клоп: Алисон едва не се разплака от радост

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали футболистите си след сложната, само че скъпа победа с 1:0 над Фулъм. Мърсисайдци заемат пето място в класирането на Премиър лийг с актив от 59 точки. 

“Много съм благополучен, че победихме този мощен противник. Отнасям се с огромно почитание към работата на Марко Силва. Мисля, че контролирахме огромна част от първото полувреме, само че през второто мачът се промени. Фулъм имаше огромен късмет да означи. Нашите положения бяха преди този момент и трябваше да ги осъществяваме ”, сподели Клоп. 

“Вече имаме пет следващи победи и не мога да не съм благополучен. По терена имаше здрава борба, всички се раздадоха оптимално. Можехме да създадем някои неща по-добре, само че като цяло съмн удовлетворен ”, продължи немският експерт. 

“Алисон едвам не се разплака поради обстоятелството, че не допуснахме гол. Това се случва доста рядко този сезон. Всички се радваме, само че той най-вече ”, добави Клоп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР