Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи спечелването на Шампионската лига

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи спечелването на Шампионската лига
Коментари Харесай

Клоп: Преживяхме емоционален сезон с възможно най-красивия завършек

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп дефинира спечелването на Шампионската лига като най-великия миг в кариерата си. Германският експерт отличи футболистите си, като съобщи, че триумфът във финала против " Тотнъм " обобщава по най-хубавия метод страхотния сезон на тима му.

" Виждали ли сте в миналото подобен тим, който да се бори без гориво в резервоара? Щастлив съм за момчетата, всички тези хора и фамилията ми. Те страдат за мен и го заслужават повече от всеки. Това беше емоцианален сезон с допустимо най-красивия свършек, който мога да си показва ", сподели Клоп след финала.

" Ливърпул " изигра мощен сезон, в който до последно се бореше за купата във Висшата лига. Червените приключиха шампионата с впечатляващите 97 точки, само че останаха с една зад първенеца " Манчестър сити ".

С успеха си във финала в събота Клоп прекъсна негативна серия. Германецът беше спечелил едвам едно от седемте си участия на финали.

" Чувствам облекчение, най-много за фамилията ми. Предишните шест пъти отивахме на отмора със сребърен орден и възприятието не беше готино ", съобщи шеговито Клоп.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР