Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи новия договор на Мохамед

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи новия договор на Мохамед
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Преподписването със Салах е най-доброто решение на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира новия контракт на Мохамед Салах с клуба като допустимо най-хубавото решение за двете страни.



" Много съм удовлетворен, че Салах възобнови контракта си с Ливърпул. Това е най-хубавото решение и за двете страни. Салах принадлежи на тима, клубът принадлежи на него. Това е специфичен подарък за нашите почитатели в края на седмицата. Сигурен съм, че те ще отпразнуват новината уместно тази вечер ", съобщи Клоп пред клубния уебсайт на " мърсисайдци ".

Германският експерт е уверен, че най-хубавите години на Салах занапред предстоят. Клоп добави, че с всеки минал сезон египтянинът става все по-добър и по-добър.

" Отне време до момента в който реализираме съглашение, само че това е в реда на нещата. В живота хубавите неща стават постепенно. Мо е един от най-хубавите футболисти в света. Нормално е нещата да се забавят, когато става въпрос за звезда от неговия диаметър. Без подозрение най-хубавите години на Салах занапред предстоят. Той е машина, среща се в невероятна форма, труди се доста и бере плодовете на триумфа си. Неговите качества и умеене се усъвършенстват с всеки минал сезон ", сподели наставникът.

" Всички в съблекалнята го обожават, за почитателите той е като цар, и ние треньорите знаем, че работим с в действителност специфичен човек. Новината е толкоз страхотна, че ме кара да се усмихвам, когато се сетя за нея. Оставането му на „ Анфийлд “ значи, че дружно можем да реализираме повече ", приключи Юрген Клоп.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР