Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи като отлични последните финансови

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи като отлични последните финансови
Коментари Харесай

Клоп: Трябва да запазим позитивната тенденция

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира като отлични последните финансови резултати на своя клуб, само че все пак той избира да се концентрира върху работата си на терена. Неговият отбор семейства в събота от 19:30 на Нюкасъл, а заема третото място с 57 точки, като единствено две го разделят от втория Манчестър Юнайтед и четвъртия Тотнъм.

“Все още сме в доста положително въодушевление, само че би трябвало да спечелим срещата си с Нюкасъл, с цел да запазим тази наклонност. Отличните финансови резултати са нещо хубаво, само че избирам да се съсредоточвам върху работата си на терена. Клубът влага доста пари от моето идване насам. Изградихме нова естрада, купихме фантастични играчи и планираме ново подготвително игрище. Другото не ме интересува чак толкоз. Взехме играчите, които искахме да притеглим, за тъкмо толкоз пари, колкото искахме да платим за тях. В отлична позиция сме”, разяснява позитивните финансови доклади и ситуацията в клуба германеца.

Клоп се оплака от тежките условия за подготовка преди срещата, откакто Англия бе превзета от леден фронт, който донесе мощни ветрове и снеговалежи из цялата страна.
“Подготовката бе нарушена, много е студено, а това не е добре за мускулите. Вятърът бе много мощен и се наложи да упражняваме вътре в избрани ситуации”, приключи някогашният ментор на Борусия Дортмунд.

" They have the runs! " Jurgen Klopp doesn't hold back as he provides stomach-churning update on Liverpool's injury problems https://t.co/aksrL1I0mZ pic.twitter.com/CaIVs2Xs0K
— Mirror Football (@MirrorFootball) March 2, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР