Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи като огромна вечерта, в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп определи като огромна вечерта, в
Коментари Харесай

Клоп: Огромна вечер!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп дефинира като голяма вечерта, в която мърсисайдци се разправиха с безапелационното 4:0 против Барселона.

„ Целят мач беше прекомерно доста. Беше голям. Ние играхме може би против най-хубавият тим в света. Да победим беше мъчно, само че да победим с чиста мрежа, не знам, те го сториха. Невероятно е “, разяснява Клоп.

„ Видях по какъв начин Джеймс Милнър плаче на терена след мача. Това значи толкоз доста за всички нас. Това е най-хубавата фаза на футбола. Това са значимите неща в света. Да създадем тази прочувствена атмосфера е толкоз особено. Всичко е поради футболистите “, добави той.

„ Миксът от капацитет и невероятни сърца е микс, който не съм виждал в никакъв случай преди този момент. Ти би трябвало да бъдеш убеден в мач като днешния. Дивок и Шакири не играеха доста до този миг през сезона. Те направиха необикновено показване и беше толкоз значимо. Това демонстрира на какво е кадърен футболът. Толкова е хубаво. Наистина е толкоз хубаво “, продължи германецът.

„ Трябваше да сме съществени. Но трябваше и да сме нахални. Беше належащо. Барселона се пази добре при предсказуемите неща. Ние трябваше да бъдем непредсказуеми в моменти. Видях топката да лети в задачата. Не видях кй стреля, не видях кой стреля, а Бен Уудбърн сподели: „ Какво стана? “, сподели още Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР