Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че ще остави своя

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че ще остави своя
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Ако Луис Диас иска да играе, ще играе

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разгласи, че ще остави своя футболист Луис Диас самичък да реши дали да вземе присъединяване в идващия дуел на отбора против новака Лутън Таун този уикенд.

Припомняме ви, че преди седмица двамата родители на колумбиеца бяха отвлечени, което стана причина и за отсъствието на играча от състава на " мърсисайдци " в последните две срещи.

Впоследствие майката на Диас беше освободена, само че неговият татко към момента остава арестуван от похитителите, макар че медиите в Южна Америка смятат, че той може да бъде пуснат на независимост скоро.

На фона на всичко това Юрген Клоп е безапелационен, че последната дума дали да игра в неделя следобяд на " Анфилд " ще има самият Луис Диас. Наставникът добави още, че през вчерашния ден колумбиецът е упражнявал наедно със своите съотборници.

" Той направи цялостно занятие през вчерашния ден. Трябва да бъдем търпеливи. Ако той се усеща добре, отново ще тренира с тима. Надяваме се скоро да получим положителни вести, само че си проличава, че сега той не спи доста. Всичко зависи от него - в случай че желае, ще играе. Аз няма да насилвам нищо ", съобщи немският експерт.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР