Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни причината за това, че

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни причината за това, че
Коментари Харесай

Клоп се скара на Шакири, вижте защо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изясни повода за това, че се е скарал на новото попълнение Джердан Шакири секунди след последния съдийски сигнал на мача с Челси през вчерашния ден на “Анфийлд”. Ливърпул загуби с 1:2 след поврат в края, а при 1:0 швейцарското крило имаше късмет да означи гол, само че го пропусна.
Klopp Shaqiri pic.twitter.com/nLo68PBJaT
— MarcaTura (@MarcaTuraNews) September 26, 2018 Клоп обаче съобщи, че претенциите му към Шакири не са били свързани с тази обстановка, а с метода, по който играчът е извършил фаул в самия завършек на добавеното време. Германският експерт призна, че раздразнението му е било подбудено от това, че Шакири е опитал да центрира в наказателното поле, а не е подал на намиращия се на границата на пеналтерията и малко настрана от останалите футболисти Мохамед Салах.
“О не. Говорих за последния фаул в мача. Искахме Мо да получи топката. Ако той бе дал опция на Мо да излезе в обстановка един на един в последния игрови миг в мача, това нямаше да е неприятно. Но може би беше прекомерно шумно на стадиона и момчетата към този момент не ме чухваа. Това, което му споделих в тази обстановка, бе обвързвано единствено със свободния удар, нищо повече”, изясни Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР