Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Клоп: Имаме проблем с VAR

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от някои съдийски решения в мача против Манчестър Юнайтед. Дербито на “Олд Трафорд” приключи 1:1, а немският експерт се оплака най-много от обстановката със зачетения гол на “червените дяволи”, когато офанзивата стартира след неотсъдено нарушаване против Дивок Ориги.

“Резултатът не е подобен, на какъвто се надявахме, само че преди развиването на мача, би трябвало да сме удовлетворени от точката. Не ми хареса по какъв начин играхме през първото полувреме. Позволихме на Манчестър Юнайтед да ни слага напрегнат и да ни затруднява с нападателния си метод. Те правеха това, което имаха като идея”, показа Клоп, след което разяснява най-спорния миг в мача.

“Вкараха ни гол, който ясно сподели проблемите с VAR. Когато реферът изгледа повторението, бях сигурен, че ще вземе вярното решение. За мен това беше явно нарушаване. Това сигурно е проблем. После ние вкарахме гол, който беше анулиран. Всичко беше против нас, само че въпреки всичко не загубихме, тъй че одобряваме резултата”, съобщи наставникът на " мърсисайдци ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР