Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри, че е много

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри, че е много
Коментари Харесай

Клоп: Загубихме магията си, но само в този мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри, че е доста отчаян от представянето на тима и загубата от Цървена звезда с 0:2. “Червените” доста усложниха обстановката си в групата и към този момент има действителна опция да отпаднат рано-рано от Шампионската лига.

“Дадохме доста шансове на нашия противник и той се възползва. През второто полувреме доминирахме, само че не реализирахме нито едно от ситуациите си. Атмосферата на стадиона не беше проблем. Направихме елементарен живота на Звезда с грешките си. Домакините играха с доста пристрастеност и заслужиха победата”, показа Клоп.

“Дали сме изгубили магията от началото на сезона? Да, само че единствено в този мач. Трябва да създадем по този начин, че това да не се повтаря. Сега е прекомерно рано и нямам детайлно пояснение за какво се стигна до загубата. Просто всички сме ядосани, само че към този момент е късно и резултатът е факт”, прям беше немският експерт.

Следващият мач на мърсисайдци е посещение на Пари Сен Жермен на 28 ноември. На старта на груповата фаза Ливърпул се наложи над парижани с 3:2 на “Анфийлд”, а в този момент дуелът ще е от решаващо значение и за двата тима по пътя към осминафиналите. Шампионска Лига 4 кръг, вторник 6 ноември  Цървена звезда 2:0краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР