Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе щастлив след загубата

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе щастлив след загубата
Коментари Харесай

Клоп: Нали не очаквате да кажа, че това е чиста дузпа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бе благополучен след загубата от Арсенал (2:3). Той не бе удовлетворен от съдията Майкъл Оливър за отсъдената дузпа в интерес на " артилеристите ", с която те стигнаха до триумфа. Според него това е много лека дузпа, която по-скоро не трябваше да бъде отсъдена.

" Относно обстановката с дузпата, несъмнено, че трябваше да почистим топката. Но имам вяра, че не очаквате да кажа, че това е чиста дузпа, тя бе много лека. Смятам, че това е обстановка, която реферът трябваше да прегледа още веднъж в действително време. Много неща не се развиха в наша изгода, само че не сме слепи, знаем, че и ние трябваше да се оправим по-добре в избрани моменти. Като цяло това бе добър мач като посетител против добър тим. Създадохме им много проблеми, само че си тръгваме без точки ", съобщи Клоп.

Загубата обаче не е единствената неприятна вест след мача. Трент Александър-Арнолд и Луис Диас са с травми и обстановката с тях не наподобява по никакъв начин добра.

" Трент е контузен, за жалост. Същото се отнася и за Луис Диас. Положението и за двамата не е положително. Това е черешката на тортата ", подигравателен бе германецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР