Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да си прави

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да си прави
Коментари Харесай

Клоп говори за бъдещето си на Анфийлд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не бърза да си прави дълготрайни проекти отпред на клуба. Договорът му е до лятото на 2022 година, а всички почитатели на отбора тръпнат в очакване за нещо огромно този сезон, откакто отбпрът води в класирането в Премиър лийг.

“Дали бих останал и след 2022-а година? Не желая да мисля толкоз напред”, съобщи той в изявление за Sky Sports.

“Ако вие, публицистите, напишете това (б.р. - че остава), мнозина ще започнят да приказват. За момента всичко си е ОК, само че към момента “Клоп не е спечелил нищо”, добави немският експерт, намеквайки за критиците си.

“Не съм завоювал нищо и това е част от истината. Затова дано да не мислим за нещо толкоз напред във времето. Ако този сезон спечелим трофей, доста хора ще кажат, че за мен е най-добре да се махам още през идното лято, тъй като повече няма да вдигнем друга купа. Ще ги има и тези другите, които ще настояват, че е време да си вървя, тъй като отново не сме сграбчили трофей.

As always, I would like to take this opportunity to wish all of our supporters a very happy and peaceful Christmas Day.

However you spend today, I hope you have a wonderful day.

You’ll Never Walk Alone,
Jürgenhttps://t.co/PTgHnW3DJb
— Liverpool FC (@LFC) December 25, 2018
Докато всички тук се любуваме на взаимната работа, и имам поради всички - от притежатели, през играчите, почитателите и въобще всеки в клуба - можем да продължаваме да се опитваме и опитваме. Ако обаче пристигна миг, в който някоя от тези групи хора към този момент не е щастлива, то няма смисъл да си споделяме “давай, дано да се опитаме”, приключи Клоп. Премиър лийг 19 кръг, сряда 26 декември  Ливърпул 17:00предстои  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР