Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че няма да съди

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че няма да съди
Коментари Харесай

Клоп: Разбърках доста състава, няма да съдя никого

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп настоя, че няма да съди никой от младите си футболисти след представянето им при провалянето на мърсисайдци с 1:2 като посетители на белгийския Унион Сен Жилоаз в финален дуел от група Е на шампионата Лига Европа.

Съставът на Клоп бе най-младият в историята на клуба, който играе в дуел от евротурнирите, със междинна възраст 21.9 години и с шестима футболисти на 20 или по-малко години.
 Роял Юнион - Ливърпул 2:1 в мач от Лига Европа
Ливърпул загуби последния си мач в груповата фаза на Лига Европа

Ето по какъв начин се разви дуелът

Германският експерт пое отговорност за представянето на отбора. " Разбърках много състава, тъй че броят на измененията, които направихме, бяха прекомерно доста, с цел да имаме темп.

Никога не бих упреквал състезател след мач като този и да кажа, че евентуално не е задоволително добър или нещо такова. Знам какъв брой са положителни момчетата, тъй като ги виждам всеки ден на подготовка, а през днешния ден натрупаха значим опит ", разяснява Юрген Клоп.

" За някои от тях, това бе в действителност значимо, за други бе добре за ритъма им. Видях положителни представяния ", добави мениджърът на Ливърпул.

Мърсисайдци завоюваха първото място в групата си с 12 точки, а на втора позиция с 11 точки остана френският Тулуза.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР