Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира равенството 0:0 срещу

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, коментира равенството 0:0 срещу
Коментари Харесай

Клоп: Това беше мачът, който очаквах, но трябваше да вкараме

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, разяснява равенството 0:0 против отбора на Манчестър Юнайтед в дербито от 17-ия кръг на британската Висша лига. Германският експерт остана на мнение, че неналичието на точност е довела до загубата на скъпите точки.

„ Видях доста хубави неща, единственото, което не ми харесва, е резултатът. Трябваше да вкараме. Бързахме да приключим ситуациите, само че доста ми хареса интензивността на играта и началото на мача. Всички видяха какво желаеме, наложихме преса и не им дадохме доста шансове. Това беше мачът, който чаках. Ако играем по този начин, за противниковия тим е мъчно да излезе от личната си половина “, съобщи Клоп след дуела.

Мениджърът на мърсисайдци направи и забавно съпоставяне с последното дерби напролет, когато неговият отбор разруши „ алените дяволи “ със 7:0.

„ Не мога да си спомня мач, в който сме доминирали толкоз доста против Манчестър Юнайтед. Дори победа със 7:0. Сега направихме 0:0 и евентуално те се усещат малко по-добре от нас. Но ние взехме точка и продължихме напред. Ако вкараш, това трансформира динамичността на играта и противниците се отварят, поемат повече опасности, само че това не се случи “, добави германецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР