Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изрази задоволство от победата

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изрази задоволство от победата
Коментари Харесай

Клоп за Трент: Уау!

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изрази удовлетворение от успеха с 2:1 над Уест Хем, като особено похвали Трент Александър-Арнолд.

" Нещата, които Трент направи в този мач - уау! Това бе същинска полуда. Може би започваме да намираме себе си, хареса ми по какъв начин играхме. Първото полувреме бе най-хубавото, което сме играли от години. Бяхме безапелационни и показахме добър футбол. Този сезон имаше мачове, в които хората не можеха да ни познаят, само че не щеш ли още веднъж замязваме на себе си и това ме радва. Играхме доста добре, контролирахме развиването на мача и внезапно - бам 1:0 за противника. Въпреки това продължихме да играем, вкарахме необикновен гол, не спирахме да се движим, а по-късно вкарахме и втори ", съобщи щастливият Клоп.

Той разяснява и възможностите на отбора му за класиране за Европа и вероятно и за Шампионската лига.

" Ако спечелим всички оставащи мачове, ще играем в Европа. Хората ме питат за Шампионската лига, само че това не е в нашите ръце, защото няма да срещнем никой от тимовете пред нас. Важно е да продължим да се борим, да играем добър футбол, а в края ще забележим какъв брой точки ще имаме. Искам да вземем нещо от този сезон. Ако това е класиране за евротурнир, ще е ужасно, в случай че пък не - ще го приемем. Искам в идващите седмици да покажем същинското си лице, а не в един мач да стоим добре, а в идващия нещата още веднъж да са грозни ", приключи експертът.
 Уест Хем - Ливърпул 1:2 в мач от Висшата лига
Ливърпул продължава да мечтае за топ 4 след победа над Уест Хем в Лондон

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР