Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази недоволство от своите играчи

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази недоволство от своите играчи
Коментари Харесай

Юрген Клоп след резила: Отиваме в Мадрид, за да спечелим

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази неодобрение от своите играчи за пасивните дейности и грубите неточности в отбрана през второто полувреме при обрата с 2:5 от Реал (Мадрид) в първи мач от осминафиналите в Шампионска лига.

Мърсисайдци започнаха доста мощно и поведоха с 2:0, само че позволиха два гола до почивката, а през втората част отстъпиха самодейността и инкасираха още три попадения. Реал стана първият тим, който бележи пет гола на Ливърпул на " Анфийлд " в европейските шампионати.
 Ливърпул - Реал (Мадрид) 2:5 в мач от Шампионската лига
5-звезден Реал (Мадрид) унижи Ливърпул на " Анфийлд " и крачи гордо към 1/4-финалите в Шампионска лига

Реваншът на стадион " Сантаиго Бернабеу " е след две седмици

Клоп беше очевидно посърнал след края на мача, само че не изглеждаше изключително сърдит.

Германският експерт акцентира, че е видял остарелия Ливърпул в най-хубавата си форма през първото полувреме, преди да внезапно да смъкна равнището през втората част.
 Ливърпул удари невиждано дъно в цялата история на клуба
Ливърпул удари невиждано дъно в цялата история на клуба

Мърсисайдци записаха най-тежката си загуба вкъщи в евротурнирите

" Началото беше необикновено. Накратко - бяхме себе си. Беше съвършено, тъкмо както искахме да играем, причинявайки проблеми на противника по целия терен. Супер интензивно начало, 2:0. Цялото първо полувреме беше положително с изключение на головете.

" След първия гол станахме леко пасивни, не пресирахме високо, не ги гонехме, а трябваше, тъй като това е тим, който, когато си въздържан, те санкционира. Вторият гол е пестник. Не става, не може да позволяваме подобен гол, само че се случи и 2:2 ", разяснява Клоп пред BT Sport.
 Ливърпул победи Нюкасъл с 2:0 във Висшата лига
Ливърпул развенча мита за непревземаемия " Сейнт Джеймсис Парк "

Вратарят беше изпъден

" Първата обстановка през второто полувреме пуснаха дълга топка на Винисиус. Не съм сигурен дали е фаул, само че в последна сметка съдията го свири и изобщо не ми хареса по какъв начин се защитавахме в тази обстановка. При 3:2 за тях стана доста мъчно, тъй като Реал е извънредно добър на контраофанзива.

Вече беше късно да се върнем на верния път. Трябваше да играем като първото полувреме през всичките 95 минути. Това е допустимо, само че имаше потребност от подтик. А след гола за 3:2 беше тъкмо противоположното.

" Те станаха по-уверени и вкараха страхотни голове. Така стоят нещата. Странно е. Загубихме с 2:5, наясно сме с това. Ще бъде мъчно да наваксаме този пасив на реванша, само че ще отидем там и ще опитаме да спечелим ", сподели още Юрген Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР