Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска отборът му да победи

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска отборът му да победи
Коментари Харесай

Клоп: Не смятам, че в неделя ще изиграем най-силния си мач, но искаме да победим Ман Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае тимът му да победи Манчестър Сити в края на седмицата, когато огромните противници от предишния сезон излизат един против различен в дуела за " Къмюнити Шийлд ". Според германеца това би дало добър старт на сезона за мърсисайдци.

Не желая да си диря извинения преди да играем против тях, само че организирахме подготовката без шестима съществени футболисти. Това не може да се промени. Не мога да кажа, че имаме най-хубавата предсезонна подготовка. От този следобяд Шакири, Кейта, Фирмино. Салах и Алисон стартират тренировки. Садио Мане се връща другата седмица.

Не считам, че ще изиграем най-силния ни мач в неделя, само че желаеме да спечелим. Има разнообразни способи, по които може да го създадем. Трябва да намерим един от тях. Ще опитаме да се подготвим по най-хубавия метод. С този дуел се открива новия сезон. Ако победим, това ще бъде фантастично. Ако паднем, няма да бъде добре. Не считам, че този дуел ще има някакво въздействие върху представянето ни през акцията ", съобщи Клоп.

През предишния сезон Манчестър Сити завоюва требъл на домашната сцена, до момента в който Ливърпул остана на второ място във Висшата лига и победи с трофея Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР