Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска да привлече в състава

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска да привлече в състава
Коментари Харесай

Клоп иска халф на Валенсия

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп желае да притегли в състава си халфа на Валенсия Юнус Муса. Не е загадка, че немският експерт желае да укрепи полузащитната линия на отбора си и в този момент е насочил взор към 20-годишния гений на " прилепите ", твърди " Фишайес ".

Муса е младеж на Арсенал, само че не съумява да пробие на " Емиратс " и през 2019 година минава във Валенсия. Той бързо съумява да разкрие капацитета си на " Местайя " и в последните сезони се трансформира във значим състезател за " прилепите ". Роденият в Ню Йорк състезател към този момент има 84 мача, 5 гола и 3 асистенции за испанския клуб.

Американецът може да играе добре като централен или отбранителен халф, а при потребност може да бъде употребен и в по-предни позиции и даже на дясното крило. Той има контракт с Валенсия до 2026 година, а цената му на пазара е към 25 милиона евро.

Ливърпул обаче може да срещне конкуренция за подписа на Муса, който е мечтан още от Челси и от някогашния си клуб Арсенал. На този стадий обаче се счита, че точно Ливърпул е с едни гърди пред съперниците си.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР