Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп е категоричен за пореден

...
Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп е категоричен за пореден
Коментари Харесай

Клоп: Независимо колко ще предложи Барселона, Коутиньо остава

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп е безапелационен за следващ път, че " мърсисайдци " не са склонни да се разделят със своята бразилска звезда - Филипе Коутиньо.

Както стана ясно през днешния ден, " алените " са отхвърлили и третата оферта на Барселона, която бе на стойност 85 милиона евро плюс 15, които ще бъдат получени под формата на бонуси.

 Ливърпул още веднъж сподели
Ливърпул още веднъж сподели " не " на Барселона за Коутиньо

Последната оферта на каталунците бе на стойност 85 милиона евро

" Ливърпул не е клуб, който би трябвало да продава. Затова няма значение какъв брой са подготвени да платят от Барселона. От финансова позиция нямаме сложена граница, при достигането на която да сме подготвени да го пуснем. Няма цена, на която да склоним. Нашата цел е да имаме допустимо най-хубавия състав, тъй че желаеме да запазим нашите играчи и да притеглим нови такива. Това е нашият проект.

В днешни дни няма футболист на планетата, който да бъде недостижим, само че един трансфер е въпрос и на време и на това дали ще имаш опция и нужда да реагираш на него. Ние обаче не би трябвало да мислим за това единствено поради желанието на един клуб. Не сме в такава обстановка ", съобщи Клопо пред " Sky Deutschland ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР