Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира отлично настроение след победата

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира отлично настроение след победата
Коментари Харесай

Клоп отново колоритен, оприличи Адриан на култов филмов герой

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп показва чудесно въодушевление след успеха над Челси във финала за Суперкупата на Европа с дузпи. Клоп в типичния за него жанр съпостави вратаря на Ливърпул Адриан дел Кастийо с емблематичния воин на Силвестър Сталоун - Роки Балбоа.

''Мачът беше сложен и за двата тима. Важното беше да победим и ние го направихме. Никой на стадиона не искаше да се стига до продължения, това беше убийствено. Не съм сигурен дали имаше дузпа за Челси, само че в този момент това не е от значение”, разяснява след мача щастливият немец.

''Започнахме добре, след което за известно време изгубихме темп. Можем още да си поговорим за футбол, само че към този момент е късно. Трябваше да се преборим за успеха и момчетата я постигнаха”, сподели още наставникът на “червените'', показа той.

''Aдриан? Каква история единствено! Не мисля, че той има доста титли в кариерата си, по тази причина за него този мач беше извънредно трогателен. Много се веселя, тъй като той направи страхотни спасявания'', похвали вратаря си Клоп. След това Клоп извика в микрофона: “Адриан.. като Роки е!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР