Мениджърът на Ливърпул беше изключително щастлив от триумфа на неговия

...
Мениджърът на Ливърпул беше изключително щастлив от триумфа на неговия
Коментари Харесай

Щастливият Клоп не скри емоциите си и заяви: Келехър беше абсолютно страхотен

Мениджърът на Ливърпул беше извънредно благополучен от триумфа на неговия отбор в шампионата на Купата на Лигата. Мърсисайдци надделяха Челси в необикновено трагичния край, в който не голове не паднаха след 120 минути игра, а при дузпите вратарят на „ сините “ Кепа Арисабалага направи решаващия пропуск при 22-ото осъществяване.

Клоп пък похвали особено 23-годишният пазач на „ алените “ Куивийн Келехър, който направи доста мощен мач, а в края осъществя и предпоследната дузпа в дуела.

„ Дори в професионалния футбол би трябвало да има място за усеща. Куивийн Келехър е младо момче, играе във всички шампионати, какво да върша? Аз съм две неща - професионален управител и човек, а в този случай завоюва индивидът. Той го заслужава. На подготвителния център имаме стена, върху която са всички вратари, които са спечелили нещо и Куивийн попада в нея, по този начин би трябвало да бъде. Абсолютно ужасно “, сподели Клоп пред „ Sky Sports “ след мача.

„ Щастлив съм, че хората честват нещо сходно. Челси е необикновено мощен, сбихме се един с различен. Това е началото, не сме глупави. Трябва да имаме и шанс, какъвто имахме, защото можеше да бъде и 5:5 “, продължи германецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР