Мениджърът на краля в свръхтежката категория на професионалния бокс Александър

...
Мениджърът на краля в свръхтежката категория на професионалния бокс Александър
Коментари Харесай

Усик не е имал нужда от специално разрешение да напусне Украйна |

Мениджърът на краля в свръхтежката категория на професионалния бокс Александър Усик Егис Глимас реагира доста яростно на появилите се информации, че боксьорът е имал потребност от особено позволение да напусне Украйна.

На Усик му следва реванш с Антъни Джошуа и той напусна страната, с цел да се приготви. Самият първенец се завърна непринудено в родината си след нахлуването на войските на Руската федерация на 24 февруари.

Той помагаше на армията, записа се в териториалната защита и извършаваше доброволчески задачи, а с наличието си повдигаше и духа на украинците.

“На Усик не му е нужно особено позволение да напусне, защото е татко на три деца. Това гласи украинското законодателство. Преди да се напише нещо е добре да се ревизира ”, разяснява Климас в отговор на журналиста Майк Копингър.

Украинското законодателство планува редица изключения за мъжете над 18 година, които са мобилизирани и имат възбрана да напущат страната поради войната с Русия. Сред тях е „ полагане на грижи за 3 или повече малолетни деца под 18 години “.

Дата за реванша сред Усик и Джошуа към момента няма, само че се допуска, че борбата сред двамата ще се състои през юни или юли.

В момента украинецът, който има баланс от 19 победи (13 с нокаут) в 19 мача на професионалния кръг, държи международните трофеи на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР