Мениджърът на коментира предстоящата среща с , която ще се

...
Мениджърът на коментира предстоящата среща с , която ще се
Коментари Харесай

Фийни: Уважавам много Лудогорец, ще се получи хубав мач

Мениджърът на разяснява идната среща с, която ще се организира в сряда (10.03). Двубоят ще се играе на стадион „ Христо Ботев “ и е с начален час 15:30. „ Орлетата “ са на върха в класирането дружно с тима на, като “железничарите “ имат по-добра голова разлика.

„ Уважавам доста Лудогорец. Първият им тим е първенец на България от много време насам. Във втория им отбор има доста млади и надарени играчи, които играят добър футбол. Това е тим, който се старае да играе първокласен, прелестен за окото футбол. Точно по тази причина считам, че ще се получи отличен мач. Лудогорец е рисков тим и развива доста бързо играта си от едната в другата фаза. Трябва да подчертая, че мястото на Лудогорец в класирането е изцяло действително и справедливо. Ние продължаваме нашата серия от мачове без загуба, което не може да не ме радва.

Продължаваме и без позволен гол напролет, като взехме 10 от 12 точки разполагаем. Момчетата упражняваха с въодушевление и чакат с неспокойствие дуела. Всички са разполагаем като се изключи, който напусна заради контузия по време на мача със Созопол и, който към момента лекува травмата от мача със Симитли “, показа мениджърът на Пирин Уорън Фийни пред клубния уебсайт.

Лудогорец 2 е четвърти в класирането с еднакъв актив от точки с третия, само че с по-слаба голова разлика от него. В предишния кръг отборът от Разград завоюва служебно против с 3:0. През есенния дял от шампионата Пирин отстъпи при гостуването си на този противник с 2:3. Това бе и едната от общо трите загуби на тима досега в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР