Мениджърът на кампанията на Джоузеф , Джен О`Мали Дилън, може

...
Мениджърът на кампанията на Джоузеф , Джен О`Мали Дилън, може
Коментари Харесай

Първи предположения за новия заместник-началник на кабинета в Белия дом

Мениджърът на акцията на Джоузеф, Джен О`Мали Дилън, може да бъде заместник-началник на кабинета на Белия дом в администрацията на демократа. Това заяви телевизионната компания ABC, написа ТАСС. Според нейни източници се чака Дилън да стане част от бъдещата администрация на Байдън и да бъде заместител на някогашния му консултант Рон Клайн.
В акцията на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Дилън беше виновен за използването на цифрови технологии за събиране на доброволни дарения. Според телевизионната компания също се възнамерява да назначи старши консултант на Байдън Симон Сандърс и началник на пресслужбата на централата му Кейт Бедингфийлд на високопоставени позиции в Белия дом. Плановете ще бъдат оповестени на конференция, на която Байдън ще бъде хазаин през днешния ден в Ню Орлиънс, Луизиана.
 Две немски овчарки идват с Байдън в Белия дом, едната е от подслон (СНИМКИ) Две немски овчарки идват с Байдън в Белия дом, едната е от подслон (СНИМКИ)
Две немски овчарки идват с Джо Байдън и брачната половинка му му в Белия дом. Особеното в тази ситуация е, че едната е осиновена от подслон, а другата е...
В Съединени американски щати, на 20-ти януари, се чака встъпването в служба на новия президент. Демократът Джоузеф Байдън е спечелил изборите на 3 ноември, съгласно известия на водещи медии. Той е обезпечил поддръжката на повече от 270 гласоподаватели, чиито гласове му трябват, с цел да победят републиканеца Доналд Тръмп в битката за президентския пост. Действащият президент Тръмп, който се кандидатира за втори мандат, не призна загубата и разгласи решението си да се обърне към съда във връзка с преброяването на гласовете, защото съгласно него, има многочислени нарушавания, от страна на демократите на изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР