Мениджърът на говори за огромната мотивация на неговите футболисти да

...
Мениджърът на говори за огромната мотивация на неговите футболисти да
Коментари Харесай

Анчалоти: Мотивацията да спечелим най-сетне срещу Ливърпул е огромна

Мениджърът на приказва за голямата мотивация на неговите футболисти да съумеят най-накрая да запишат победа против градския противник. " Карамелите " нямат триумф над своите съседи в 23 следващи срещи във всички шампионати. Утре алената и синята част на Ливърпул още веднъж се изправят един против различен на " ".

" Искаш да спечелиш всяко дерби против Ливърпул. От доста време Евертън не го е правил. Дали на следващия ден е подобаващият миг това да се случи? Би могло. Това зависи единствено от нещата, които успеем да създадем на терена. Мотивацията е доста огромна. Това е специфичен мач.

Пикфорд е фокусиран единствено върху утрешния дуел. Разбира се, че не беше благополучен, когато тази травма (б.ред. контузията, която вратарят аргументи на Ван Дайк в първото дерби за сезона) се случи, само че в този момент мисли единствено за идния дуел ", съобщи Анчелоти.

Италианският експерт добави, че Доминик Калъврт-Люин, който пропусна последните два мача, е възобновен и ще бъде на линия за утрешното дерби. Същото важи и за. Премиър лийг 25 кръг, събота 20 февруари  Ливърпул 19:30предстои  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР