Мениджърът на Фулъм Марко Силва не очаква Александър Митрович да

...
Мениджърът на Фулъм Марко Силва не очаква Александър Митрович да
Коментари Харесай

Марко Силва се надява Александър Митрович да не бъде наказан тежко

Мениджърът на Фулъм Марко Силва не чака Александър Митрович да получи тежко наказване, откакто нападателят опита да сграбчи рефера Крис Кавана по време на петминутна полуда, което лиши Фулъм от възможностите да се класира на полуфиналите на ФА Къп. Фулъм водеше на Манчестър Юнайтед с 1:0 на " Олд Трафорд " по-малко от 20 минути преди края, когато Вилиан блокира удар на Джейдън Санчо с ръка. Съдията Кавана в началото отсъди корнер, само че бе пратен от ВАР рефера Нийл Суорбрик самичък да гледа обстановката на екран. След като той отсъди дузпа и червен картон на Вилиан, голмайсторът Митрович беше гневен на арбитъра и го дръпна за ръката. Юнайтед изравни посредством Бруно Фернандеш, преди МарселЗабитцер да направи цялостен поврат с първия си гол за тима, а Фернандеш да вкара и за 3:1 в добавеното време. 

Силва не чака по-тежко наказване за Митрович от нормалното, макар фрагментите, на които се вижда по какъв начин нападателят сграбчва Кавана. Паоло Ди Канио бе осъден за 11 мача за това, че блъсна Пол Алкок на земята през 1998 година, само че сграбчването на Митрович не беше толкоз трагично. 

" Не мисля ", отговори Силва на въпрос за тежко наказване. " Видях фрагментите и към този момент приказвах с Митро. Това беше миг, в който трябваше да управлява страстите си ", добави той. " Разбира се, той бутна съдията, само че не мисля, че беше толкоз неприятно, колкото казвате. Надявам се, че хората ще решат заслужено ", сподели още португалецът. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР