Мениджърът на Франк Лампард демонстрира спортсменство преди двубоя с петодивизионния

...
Мениджърът на Франк Лампард демонстрира спортсменство преди двубоя с петодивизионния
Коментари Харесай

Лампард демонстрира спортсменство след победата на Боръм Ууд

Мениджърът на Франк Лампард показва великодушие преди дуела с петодивизионния, който „ карамелите “ завоюваха с 2:0. С триумфа Евертън се класира за четвъртфиналите в шампионата за на. 43-годишният Лампард е изпратил известие по телефона на сътрудника си отпред на Боръм Ууд Люк Гарард в дните преди срещата. Това разкри мениджърът на петодивизионния отбор, който насочи благодарности за положителното отношение.

„ Здравей, Люк, Франк Лампард е. Просто желаех да те поздравя за резултата през вчерашния ден. Като треньор към треньор, можех да видя какво значи за теб и тъкмо по тази причина вършим тази работа. Страхотно достижение за теб и момчетата “, написа в известието от Лампард.

„ Обикновено не го върша преди мачовете, само че желаех да ти кажа от мое и от името на клуба, че сте добре пристигнали на „ Гудисън “. Надявам се, че няма да сме толкоз отзивчиви по време на мача. Очаквам с неспокойствие да се забележим “, прибавя Франк Лампард. Тимът на Боръм Ууд в профил втория в Чемпиъншип - Борнемут в предходния кръг на ФА Къп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР