Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс заяви, че ще запази силите

...
Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс заяви, че ще запази силите
Коментари Харесай

Алърдайс ще запази основните си играчи за дербито с Ливърпул

Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс съобщи, че ще резервира силите на главните си играчи за неделното дерби против Ливърпул и ще пусне по-слаб състав за дуела с Аполон Лимасол от Лига Европа. " Карамелите " гостуват в Никозия в четвъртък, като дуелът с Аполон е без никакво значение за тях, защото заемат последното място в групата и също като кипърския си конкурент нямат даже научен късмет за класиране напред.

" Искам да предупредя почитателите, че в случай че считат да харчат пари за пътешестване до Кипър, да имат едно мислено. Не считам да пожертвам с това още значими играчи да получат травми преди мача с Ливърпул ", съобщи Алардайс.

" Би било неуместно да взема състезател за този мач, който не е изцяло възобновен. И без това в този момент има прекалено много контузени в отбора ", добави някогашният управител на националния тим на Англия.

Евертън се изкачи до 10-ото място във Висшата лига, откакто реализира две следващи победи, а в неделя отборът ще гони първи триумф против Ливърпул от 2010 година насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР